برگزاری دوره‌های "ارتقاء معماری نظارت و طراحی" ویژه مهندسین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۳ کد : ۶۷۲۸۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره‌های "ارتقاء معماری نظارت و طراحی" ویژه مهندسین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا سعادت‌خواه مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان در این باره، اظهارکرد: دوره های ارتقاء معماری نظارت و طراحی ۳به۲ ‌ویژه مهندسین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان برگزار شد.

وی افزود: در این دوره به کارگیری استانداردها، مقررات ملی، راهنماهای طراحی در معماری و معماری پایدار و روش های صرفه جویی انرژی در ساختمان برای شرکت کنندگان ارائه شد.

سعادت خواه تصریح کرد: این دوره آموزشی در 4 جلسه با حضور مهندسین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی با تدریس دکتر فراهانی در این مرکز آموزشی برگزار شد.

مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان اضافه کرد: همچنین دوره های ارتقاء معماری نظارت و طراحی ۲به ۱ ویژه مهندسین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان نیز با تدریس خانم دکتر دهبان برگزار شد.

به گفته وی؛ این دوره در دو گروه اصول و مبانی طراحی بناهای بلند مرتبه و معماری زمینه گرا در بافت ها به مدت سه روز در این مرکز برپا شد.

کلید واژه ها: نظام مهندسی ساختمان استان