برپایی کارگاه آموزشی "مدیریت هیجان‌های جنسی در معلولین" ویژه مددکاران سازمان بهزیستی استان مرکزی

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۵ کد : ۶۷۴۴۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی مدیریت هیجان‌های جنسی در معلولین ویژه روان‌شناسان و مددکاران سازمان بهزیستی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی مدیرت هیجان های جنسی در معلولین به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با هدف آشنایی فراگیران با مشکلات جنسی در معلولین و راهکارهای درمانی و شناخت اختلالات هویت جنسی و ارائه راهکارهای درمانی به خانواده ها به مدت 8 ساعت برگزار شد.

از سرفصل های این کارگاه آموزشی می توان به آشنایی با مشکلات جنسی در افراد سالم و معلولین، آشنایی با اختلالات هویت جنسی، اصول و مبانی سکس درمانی و اصول و مبانی درمان مشکلات جنسی افراد دارای معلولیت اشاره کرد.

شایان ذکر است؛ کارگاه مدیریت هیجان های جنسی در معلولین ویژه روان‌شناسان، مددکاران و کارشناسان مراکز روزانه توانبخشی سازمان بهزیستی استان مرکزی با تدریس خانم پاکپور همراه بود.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی معلولین