برگزاری دوره آموزشی "زبان انگلیسی مدرسه" در مرکز جهاددانشگاهی ساوه

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۱ کد : ۶۷۹۹۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی "زبان انگلیسی مدرسه" به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی "زبان انگلیسی مدرسه" در مرکز جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه، اظهارکرد: آموزش صفر تا صد زبان انگلیسی مدرسه(متوسطه اول) به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی در این شهرستان برگزار می شود.

وی افزود: در این دوره آموزش درس به درس کتاب زبان انگلیسی پایه هفتم، هشتم و نهم با تدریس خانم فرقانی در حال برگزاری است.

کاظمی اضافه کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام در این دوره آموزشی و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی ساوه، میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی تخصصی