تمدید مهلت بررسی مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی تا ۲۸ بهمن‌ماه

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۵ کد : ۶۸۵۳۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
زمان بررسی مدارک پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی تا ۲۸ بهمن‌ماه سال جاری تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به اطلاع آن دسته از شرکت‌کنندگان یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی که در کارنامه صادره از سوی جهاددانشگاهی، جهت بررسی مدارک معرفی شده‌ و تاکنون موفق به ارائه مدارک و مستندات خود و یا تکمیل آن نشده‌اند، می‌رساند مهلت ارائه مدارک تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ تمدید می‌‌شود.

شایان ذکر است؛ آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور روز جمعه،8 دی ماه سال‌جاری در استان برگزار شد.

کلید واژه ها: مدارک آزمون استخدامی دستگاه اجرایی