برگزاری آزمون انتصاب مشاغل مدیران بانک رفاه کارگران استان مرکزی توسط جهاددانشگاهی استان

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۹ کد : ۶۹۴۴۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون ارتقا و انتصاب مشاغل رئیس و معاون شعب بانک رفاه کارگران استان مرکزی به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان در این باره، گفت: بانک رفاه کارگران هر ساله به منظور تامین نیروی انسانی و ارتقاء آنان در پستهای مدیریتی، اقدام به برگزاری آزمون استخدامی مینماید.

وی افزود: آزمون ارتقا و انتصاب مشاغل مدیران بانک رفاه کارگران روز جمعه، 18 اسفندماه با حضور 30 نفر از پرسنل بانک رفاه کارگران استان مرکزی در محل پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

نعمتی خاطرنشان کرد: کارکنان بانک رفاه که با موفقیت این آزمون را سپری کنند در پست‌های رئیس و معاون بانک رفاه کارگران استان مشغول فعالیت خواهند شد.

به گفته وی؛ این دومین آزمون ارتقا و انتصاب مشاغل مدیریتی و معاونتی شعب بانک رفاه کارگران استان مرکزی است که در سال جاری به همت جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

کلید واژه ها: استان مرکزی بانک رفاه کارگران