تقدیر رئیس حراست کل استان مرکزی از مدیر حراست جهاددانشگاهی استان

۲۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۹ کد : ۶۹۷۶۷ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس حراست کل استان مرکزی با اهدای لوحی از زحمات و تلاش‌های مدیر حراست جهاددانشگاهی استان در راستای همکاری با شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی حراست‌های استان مرکزی تقدیر و تشکر کرد.
تقدیر رئیس حراست کل استان مرکزی از مدیر حراست جهاددانشگاهی استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ رئیس حراست کل استان مرکزی با اهدای لوحی از زحمات و تلاش‌های ایمان اجتهادی مدیر حراست جهاددانشگاهی استان در راستای همکاری با شورای برنامه ریزی و هماهنگی حراست های استان تقدیر و تشکر کرد.

در بخشی از این تقدیرنامه آمده است:

خدمت در عرصه فرهنگ دینی، گوهر جان آدمی را به نور اندیشه و ایمان الهی حیات می بخشد و علاوه بر آراستن سیرت او به معالی و مکارم اخلاق الهی، به تحقق جامعه آرمانی و مدینه فاضله انسانی نیز یاری می‌ رساند.

بدینوسیله از مجاهدت صادقانه و تلاش‌های جنابعالی در همکاری با شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی حراست‌های استان مرکزی در سال 1402 تقدیر و تشکر می‌گردد.

امیدواریم به برکت الطاف خداوند متعال و در سال توجهات حضرت ولیعصر(عج) و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) همواره در راستای خدمت به کشور عزیزمان موفق، پیروز و سربلند باشید.

کلید واژه ها: استان مرکزی حراست