انتشار شماره ۱۹۹ «پیام جهاد»/ نگاهی به گزیده‌ای از دستاوردهای جهاددانشگاهی در سالی که گذشت

۲۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۵ کد : ۶۹۷۸۳ اخبار عمومی تاپ خبر
در آستانه سال ۱۴۰۳، شماره ۱۹۹ «پیام جهاد» با نگاهی به گزیده‌ای از دستاوردهای این نهاد در سالی که گذشت و روایت گوشه‌ای از تلاش جهادگران ویژه اسفندماه ۱۴۰۲منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ آخرین شماره پیام جهاد در سال 1402 با انتشار گزارشی از مهم‌ترین دستاوردهای این نهاد در سالی که گذشت و روایت گوشه‌ای از تلاش جهادگران منتشر شد.

نمایش مته حفاری دندانه‌ای ساخت جهاددانشگاهی خوزستان در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخل؛ گام‌های مؤثر جهاددانشگاهی برای رفع نیازهای کشور و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان؛ تبدیل پارک البرز جهاددانشگاهی به قطب علم و فناوری غرب پایتخت؛ بازدید رییس جهاددانشگاهی از بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران؛ رونمایی از موتور ترکشن ساخته‌شده توسط این نهاد؛ رونمایی از اپلیکیشن نئوبانک جهاددانشگاهی؛آمادگی جهاددانشگاهی برای توسعه همکاری‌ها در حوزه تولید خودرو داخلی؛ استفاده از توان جهاددانشگاهی برای شناسایی استراتژی‌های دشمن و رفع تهدیدات مبتنی بر علم و فناوری و... بخشی از مهم‌ترین اخبار این شماره پیام جهاد است.

در شماره 199 پیام جهاد می‌خوانید:

ویژه نوشت

✓ نمایش مته حفاری دندانه‌ای ساخت جهاددانشگاهی خوزستان در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخل
✓ حضور گسترده جهادگران جهاددانشگاهی در صفوف به‌هم‌پیوسته راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه
✓ نگاهی به گزیده‌ای از دستاوردهای این نهاد در سالی که گذشت؛ گام‌های مؤثر جهاددانشگاهی برای رفع نیازهای کشور و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان
✓ نقش‌آفرینی جهاددانشگاهی برای توسعه استان بوشهر

برگزار نوشت

✓ تبدیل پارک البرز جهاددانشگاهی به قطب علم و فناوری غرب پایتخت
✓ بازدید رییس جهاددانشگاهی از بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران
✓ زبان استاد قرائتی برای تمام مردم دنیا، قابل‌فهم است
✓ برگزاری نشست رییس جهاددانشگاهی با اعضای واحد علوم پزشکی شهید بهشتی

تازه نوشت

✓ رونمایی از موتور ترکشن ساخته‌شده توسط این نهاد؛
✓ رونمایی از اپلیکیشن نئوبانک جهاددانشگاهی
✓ مسیر شفافیت مالی  در این نهاد هموار‌تر می‌شود
✓ برای اولین بار در کشور؛ اینورترهای خورشیدی توان بالای مگاواتی توسط پژوهشگران جهاددانشگاهی بومی‌سازی شد

تفاهم نوشت

✓ امضای تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی و ایران‌خودرو؛ آمادگی جهاددانشگاهی برای توسعه همکاری‌ها در حوزه تولید خودرو داخلی
✓ استفاده از توان جهاددانشگاهی برای شناسایی استراتژی‌های دشمن و رفع تهدیدات مبتنی بر علم و فناوری
✓ واگذاری مسئولیت آموزش، مهارت‌آموزی و توانمندسازی اتباع و مهاجرین خارجی به جهاددانشگاهی

گفتار نوشت

✓ جامعه نیازمند شناخت دقیق از آمریکا و نظام سلطه است
✓ هیچ انقلابی بلافاصله  بعد از پیروزی انتخابات  برگزار نکرده است
✓ آیا همه دانشجویان باید از بودجه آموزش عالی به‌صورت یکسان برخوردار شوند؟
✓ شاخص‌های ارزیابی، نحوه و تاریخ اجرای طرح نظام مسیر عالی رشد اعضای جهاددانشگاهی(معراج)

معرفی کتاب‌های تازه منتشرشده در جهاددانشگاهی

برای مشاهده نسخه‌ الکترونیکی این شماره‌ پیام‌ جهاد به قسمت نشریات این سایت مراجعه و یا از این لینک آن را دانلود کنید.

ویژه‌نامه پیام جهاد را اینجا ورق بزنید و بخوانید!