اعلام فراخوان مرحله استانی مسابقات ملی ۳ دقیقه‌ای"سدید" در استان مرکزی

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۹ کد : ۷۰۲۴۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
ثبت نام مرحله استانی مسابقات ملی ۳ دقیقه‌ای سدید به همت سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی در استان مرکزی آغاز شد.
اعلام فراخوان مرحله استانی مسابقات ملی ۳ دقیقه‌ای"سدید" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در این باره، اظهارکرد: مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید در بخش‌های معرفی کتاب سه دقیقه‌ای، معرفی پایان نامه، مقاله و معرفی طرح پژوهشی و اختراع در سه دقیقه ویژه دانشجویان استان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: به برگزیدگان علاوه بر دریافت لوح تقدیر معتبر، به مرحله سراسری معرفی خواهند شد. علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت نام، مشخصات خود را به شماره ۰۹۱۸۳۶۵۰۸۳۰ ارسال نمایند و یا به آیدی@jahadarak پیام ارسال کنند.

غلامی اضافه کرد: مهلت ثبت‌نام این مسابقات 15 اردیبهشت ماه 1403 و زمان برگزاری آن را 25 اردیبهشت سال جاری است.

این مقام مسوول در پایان یادآور شد: دانشجویان شرکت‌کننده می بایست در هنگام ثبت نام، نام و نام خانوادگی، مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی و نام بخش مورد نظر برای شرکت و نام دانشگاه خود را قید کنند.

کلید واژه ها: استان سه دقیقه