ارائه تخفیف ۲۰ درصدی ثبت‌نام دوره‌های آموزشی جهاددانشگاهی ساوه به‌مناسبت بزرگداشت هفته معلم

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۰ کد : ۷۰۵۳۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه از ارائه تخفیف ۲۰ درصدی ثبت نام دوره‌های آموزشی این مرکز همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی پیشگام روش‌های نوین آموزشی است، گفت: به‌مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و فرارسیدن روز و هفته بزرگداشت مقام معلم، ثبت نام دوره‌های آموزشی در این مرکز با تخفیف 20 درصدی ارائه می‌شود.

وی افزود: تخفیفات این مرکز شامل دوره‌های آموزشی گروه کامپیوتر، زبان خارجه، حسابداری، علوم انسانی، مهندسی و علوم پزشکی ویژه فرهنگیان آموزش و پرورش، بازنشستگان آموزش و پرورش و اعضای هیات علمی دانشگاه ها و خانواده برگزار می شود.

کاظمی ادامه داد: متقاضیان جهت بهره‌مندی از تخفیف ثبت نام دوره‌های آموزشی می توانند از سوم الی 12 اردیبهشت ماه به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس بگیرند.