رقابت بیش از ۵۶۰۰ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدام مشاغل کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۵ کد : ۷۰۸۹۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون استخدام مشاغل کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی در شهرهای اراک، ساوه و محلات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در  حاشیه برگزاری این آزمون، تصریح کرد: آزمون استخدام مشاغل کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش به همت جهاددانشگاهی استان در شهرهای اراک، ساوه و محلات برگزار شد.

وی افزود: در استان مرکزی تعداد 5687 شرکت کننده به تفکیک در شهرستان اراک(4112)، ساوه(844) و محلات(731) با یکدیگر به رقابت پرداختند.

رئیس جهاددانشگاهی استان ادامه داد: از تعداد کل شرکت کنندگان، 1049نفر را آقایان و 4638 نفر را بانوان تشکیل دادند.

وی افزود: آزمون استخدام مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش به منظور جذب نیروی مورد نیاز و جبران کمبود نیروی انسانی در مشاغل آموزگاری، دبیری، مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاغل کیفیت بخشی برگزار شد.

این مقام مسوول یادآور شد: نتایج آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی، نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir اعلام خواهد شد.