باجه رفع نقص کارت آزمون استخدامی "سازمان ثبت اسناد و املاک" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۲ کد : ۷۲۲۸۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
با انتشار کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک، داوطلبان می توانند جهت رفع هرگونه مغایرت در کارت ورود به جلسه به جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک از سوی سایت مرکز جهاددانشگاهی به نشانیhttps://hrtc.ir/ منتشر شد.

داوطلبان شرکت کننده در این آزمون می توانند جهت رفع هرگونه مغایرت در کارت ورود به جلسه آزمون به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجدحاج آقا صابر، مرکز آموزش کوتاه مدت شماره یک جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه کنند.

شایان ذکر است؛ آزمون استخدامی ثبت اسناد و املاک در استان مرکزی نیز روز جمعه 18 خردادماه در جهاددانشگاهی استان واقع در اراک، انتهای خیابان امام خمینی(ره)، کمربندی شمالی، جنب دبیرستان علامه حلی برگزار می شود.