حضور ۲۶۵ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک توسط جهاددانشگاهی

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۰ کد : ۷۲۳۲۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی ۱۸ خردادماه به همت جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در این رابطه، اظهارکرد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور یکی از ارگان های دولتی زیر مجموعه قوه قضاییه است که هر ساله به منظور تکمیل کادر اداری و اجرایی تمامی دفاتر اسناد رسمی، دفاتر ثبت ازدواج و طلاق زیر نظر این سازمان، آزمون استخدامی برگزار می شود.

وی اضافه کرد: آزمون استخدام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای جذب 493 کارشناس ثبت اسناد و املاک و نقشه بردار به صورت پیمانی و قرارداد کار معین برگزار شد.

مرادی ادامه داد: این آزمون در استان مرکزی با حضور 136 آقا و 129 خانم در مجموع 265 شرکت‌کننده در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان در پایان یادآور شد: نتایج اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانیhttps://hrtc.ir/ اعلام خواهد شد.