بازدید استاندار مرکزی از روند برگزاری "اولین آزمون استخدامی ویژه معلولان" توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۵۳ کد : ۷۲۳۲۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
استاندار مرکزی از روند برگزاری اولین آزمون اسـتخدامی اختصاصی معلولان که هم‌زمان با سراسر کشور در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی ضمن حضور در محل آزمون استخدام معلولین که به همت جهاددانشگاهی استان برگزار شد با داوطلبان شرکت کننده آزمون و خانواده آنها دیدار وگفتگو کرد.

وی افزود: دولت مردمی برای اولین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی افتخار دارد که آزمون استخدامی ویژه معلولین را به‌عنوان یک اقدام نو در حوزه اداری و استخدامی کشور، برگزار می‌کند.

مخلص‌الائمه با اشاره به توجه دولت سیزدهم به حقوق و مطالبات افراد دارای معلولیت، تصریح کرد: این آزمون استخدامی با دستور شهید جمهور برنامه‌ریزی شد و امروز که به ثمر نشسته است جای ایشان بسیار خالی است.

گفتنی است؛ آزمون استخدامی خاص معلولان برای نخستین‌ بار در کشور در پی دستور رئیس جمهور شهید، حضرت آیت‌الله رئیسی به منظور جذب و به‌کارگیری افراد دارای معلولیت در دستگاه های اجرایی به همت جهاددانشگاهی برگزار شد.