رفع نقص کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی "طرح شهید زین‌الدین" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۰۹ کد : ۷۲۵۰۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین (مرحله دوم) از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، اظهارکرد: کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین(مرحله دوم) از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir/ منتشر و تا یک ساعت قبل از برگزاری آزمون، قابل دریافت است.

وی افزود: آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز 15 دستگاه‌ اجرایی استان مرکزی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی برگزار می‌شود.

نعمتی ادامه داد: متقاضیان جهت رفع هرگونه مغایرت در کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی به نشانی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجدحاج آقاصابر، مرکز آموزش کوتاه مدت شماره یک جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه کنند.

به گفته وی؛ رفع نقص کارت ورود به جلسه آزمون تا یکساعت قبل از برگزاری آزمون در محل آزمون استخدامی(جهاددانشگاهی استان) انجام می شود.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور روز جمعه، 25 خردادماه در جهاددانشگاهی استان واقع در اراک، انتهای خیابان امام خمینی(ره)، کمربندی شمالی، جنب دبیرستان علامه حلی برگزار می شود.