برپایی کارگاه آموزشی خدمات باروری سالم در مرکز بهداشت شازند

۰۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۵ کد : ۷۳۶۹۸ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به همت مجتمع درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی، کارگاه آموزشی خدمات باروری سالم و علل ناباروری و درمان آن در مرکز بهداشت شازند برگزار شد.
برپایی کارگاه آموزشی خدمات باروری سالم در مرکز بهداشت شازند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی با موضوع خدمات باروری سالم، علل ناباروری و درمان آن با حضور دکتر مریم جنابی مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان، ویژه گروه هدف پزشک، ماما، مراقبین سلامت و بهورزان در سالن جلسات مرکز بهداشت شازند برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با هدف مداخله موثر در افزایش بارداری های برنامه ریزی شده و کاهش بارداری های پرخطر و افزایش آگاهی کارکنان در زمینه باروری سالم برگزار شد.

گفتنی است؛ کارگاه آموزشی خدمات باروری سالم و علل ناباروری در راستای حمایت از جوانی جمعیت و اجرای طرح پویش امید به همت مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان برپا شد.

کلید واژه ها: باروری سالم کارگاه آموزشی ناباروری