قرائت زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۷ کد : ۷۴۴۲۸ اخبار عمومی تاپ خبر
مراسم قرائت زیارت عاشورا با هدف گرامیداشت یاد و نام شهدای والای کربلا به همت هیات صاحب‌الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
قرائت زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با دومین روز ماه صفر، مراسم روحبخش زیارت عاشورا با حضور جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان در نمازخانه این واحد سازمانی برگزار شد.

در این آیین معنوی که با هدف ترویج فرهنگ حسینی و گرامیداشت یاد و نام شهدای والامقام کربلا به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد، شرکت کنندگان ضمن قرائت زیارت عاشورا به سوگواری و عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) پرداختند و در پایان از عزاداران حسینی با صرف صبحانه پذیرایی به عمل آمد.

گفتنی است؛ متن زیارت عاشورا سرشار از بیان مظلومیت امام حسین(ع) و لعن و نفرین بر دشمنان ایشان است. بر اساس روایات شیعی، این زیارت را ابوحمزه ثمالی از امام محمد باقر (ع)، پنجمین امام شیعیان، نقل کرده است.