برگزاری مسابقه "لاله‌های واژگون" در استان مرکزی

۰۳ مهر ۱۴۰۳ | ۰۶:۵۹ کد : ۷۵۶۹۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، مسابقه لاله‌های واژگون به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود.
برگزاری مسابقه "لاله‌های واژگون" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در این باره، گفت: همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و به مناسبت بیست و ششمین سالروز تاسیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، مسابقه لاله‌های واژگون در استان مرکزی برگزار می‌شود.

وی افزود: در این مسابقه 10 سوال طراحی شده که دانشجویان می‌توانند پاسخ سوالات خود را تا ششم مهرماه سال‌جاری به آیدی@jahadarak در ایتا ارسال نمایند.

دارابی با اشاره به اینکه این مسابقه با هدف گرامیداشت یاد و خاطره حماسه آفرینی رزمندگان  اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس برگزار می‌شود، اظهارکرد: به برگزیدگان این مسابقه هدایایی از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی اهدا خواهد شد.