بازدید جهادگران جهاددانشگاهی و جمعی از دانشجویان استان مرکزی از باغ موزه دفاع مقدس اراک

۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۱ کد : ۷۵۹۴۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به‌مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، جمعی از دانشجویان استان و جهادگران جهاددانشگاهی استان از باغ موزه دفاع مقدس اراک بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس  و بیست و ششمین سالروز تشکیل سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی و دانشجویان استان از باغ موزه دفاع مقدس اراک بازدید کردند.

در این بازدید توضیحاتی در خصوص ایثارگری و فداکاری رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس در مناطق جنگی توسط راویان این موزه برای دانشجویان ارائه شد.

همچنین دانشجویان با حضور در کنار مزار شهدای گمنام باغ موزه دفاع مقدس با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.

گفتنی است؛ باغ موزه دفاع مقدس استان مرکزی در زمینی به مساحت ۳۰ هزار متر مربع دارای فضای سبز، نگارخانه، سالن آمفی تئاتر، ۴۲ غرفه از اسناد و عکس‌های معرف نقش استان مرکزی در هشت سال دفاع مقدس و سایر بخش‌هاست.