معرفی دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۵ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۹ کد : ۷۶۲۲۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی معرفی شدند.
معرفی دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: این سازمان همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید از دانشجویان علاقه‌مند جهت دبیری کانون‌های این سازمان و انجام فعالیت‌های فرهنگی دعوت به همکاری به عمل آورد.

وی افزود: در حال حاضر کانون‌های قرآن و عترت، کتاب و کتابخوانی، مهر باران، کانون، سلامت، مهدویت، فیلم و عکس، محیط زیست، گردشگری، تانیان و کانون ادبی در‌ حال فعالیت می‌باشند.

دارابی هدف از تاسیس سازمان دانشجویان، ایجاد زمینه جهت کشف، شکوفایی، و اعتلای استعدادهای اجتماعی، سیاسی، هنری، علمی و فرهنگی دانشجویان و ارتقای همکاری و مشارکت آنان عنوان کرد.

به گفته وی؛ دانشجویان علاقه‌مند می توانند جهت همکاری با کانون‌های سازمان دانشجویان به نشانی اراک- دانشگاه اراک، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مراجعه و یا با شماره 32792033  تماس بگیرند.