اکران فیلم مغزهای کوچک زنگ زده در دانشگاه اراک

۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۱ کد : ۸۴۵۵ معاونت فرهنگی
«مغزهای کوچک زنگ زده» فیلم بلند سینمایی هومن سیدی به تهیه کنندگی سعید سعدی در روز دوشنبه ۱۳ خرداد به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی در سالن شهید چمران دانشکده علوم پایه دانشگاه اراک اکران خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، این فیلم به سبک گانگستری درام در فضایی تلخ و اکشن می‌باشد. نوید محمدزاده و فرهاد اصلانی در نقش دو برادر، شخصیت‌های اصلی این فیلم را برعهده دارند.

مغزهای کوچک زنگ زده کاندیدای یازده جایزه از جشنواره فیلم فجر و برنده چهار جایزه از جمله سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را هم به دست آورد. این فیلم نگاهی به زندگی گوشه‌ای از فقیرترین مردم ایران دارد. مردمی که در این فیلم به تصویر کشیده شده‌اند در پی فقر به بزهکاری خصوصاً مقوله تولید و پخش مواد مخدر روی آورده‌اند یا از خردسالی در این جامعه بزهکار بزرگ شده‌اند. همچنین موضوع نگاه‌های تعصبی به مقوله غیرت در این فیلم به چالش کشیده شده‌است.