اخذ مجوز پردیس کانون ارزیابی شایستگی های عمومی مدیران دستگاه های اجرایی استان مرکزی

۰۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۱ کد : ۸۵۸۸ اخبار عمومی تاپ خبر
مجوز فعالیت پردیس کانون ارزیابی شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه‌ای دستگاه‌های اجرایی به واحد استان مرکزی اعطا شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، با توجه به اینکه افراد برای احراز پست های مدیریتی همچون پست مدیر پایه و مدیر میانی باید گواهی صلاحیت ارزیابی شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه ای را کسب نمایند، کانون ارزیابی شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه‌ای دستگاه‌های اجرایی جهاد دانشگاهی به منظور پوشش فعالیت کانون در سطح استان مرکزی با هدف انتخاب مدیران شایسته و توانمند در حوزه های مختلف با مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر ضرورت دریافت گواهی صلاحیت ارزیابی شایستگی برای کسب احراز پست مدیریتی از خرداد ماه سال جاری مجوز فعالیت پردیس کانون در سطح استان مرکزی را صادر نمود.

بر این اساس، افرادی که آمادگی خود را برای احراز پست های مدیریتی اعلام کرده اند توسط ارزیابان حرفه ای مورد ارزیابی قرار می گیرند و این ارزیابی‌ها بر اساس مولفه های سازمان اداری و استخدامی کشور و در زمینه شایستگی‌های عمومی و حرفه ای انجام می‌گیرد.

کلیه دستگاههای اجرایی می توانند جهت اطلاع از خدمات این کانون با شماره 08632785550 تماس حاصل نمایند.