دومین نشست بررسی طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" در استانداری مرکزی

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۸ کد : ۹۱۹۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، دومین نشست هم اندیشی طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار استان مرکزی10 تیرماه به همت ستفا استان مرکزی و با حضور نمایندگان جهاددانشگاهی استان و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با هدف پایش مشخصات و عملیاتی نمودن این طرح در استانداری مرکزی برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ در این نشست بر ضرورت جمع آوری کلی اطلاعات کلی زنان سرپرست خانوار، آموزش و مشاوره، معرفی به پشتیبان ها، برندسازی و بازاریابی محصولات زنان سرپرست خانوار بحث و بررسی شد.

لازم به ذکر است؛ طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.