نشست رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری مرکزی

۰۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۸ کد : ۹۸۲۷ اخبار عمومی
مسعود شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با یساولی مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استان مرکزی دیدار کرد .

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در روز یکشنبه 30 تیرماه 98 ، جلسه همکاری مشترک فی مابین اداره فناوری اطلاعات و شبکه دولت استان مرکزی با جهاد دانشگاهی استان در خصوص برگزاری دوره های آموزشی تشکیل گردید.

در این جلسه که با مهدی یساولی مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری مرکزی ضمن عرض خیر مقدم به خدمت ریاست و همراهان جهاد دانشگاهی استان مرکزی در خصوص خدمات حوزه فناوری اطلاعات و شبکه دولت مطالبی را عنوان نمودند.

در ادامه شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی ، به معرفی توانمندی های جهاد دانشگاهی در عرصه آموزش های تخصصی کوتاه مدت و همچنین سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان پرداخت.

شایان ذکر است : در این جلسه دو طرف در خصوص ضرورت برگزاری دوره های آموزشی برای کارشناسان عرصه فناوری اطلاعات در دستگاههای اجرایی در طی سال آتی مطالبی را عنوان نمودند.