امروز ۲۷ دی ماه؛

اختتامیه دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر برگزار می شود

۲۷ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۵ کد : ۴۰۶۴۶ اخبار عمومی تاپ خبر
آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر امروز، ۲۷ دی ماه با معرفی برگزیدگان برگزار می شود.
اختتامیه دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی البرز، مراسم اختتامیه دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر "طرح ها، پایان نامه ها و رساله های دانشجویی کاربردی کارفرمامحور" دوشنبه، 27 دی ماه به صورت حضوری و آنلاین برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی می شوند.

در مجموع ۲۶۰ رساله و پایان‌نامه در هفت گروه اصلی، فنی و مهندسی، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، علوم پزشکی، علوم انسانی، علوم پایه، دامپزشکی و هنر و معماری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

گفتنی است، دومین جشنواره ملی امیرکبیر توسط جهاددانشگاهی البرز با همکاری اتاق بازرگانی، بنیاد نخبگان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و صنعتی برگزار می‌شود و علاقمندان می توانند از ساعت 15 با مراجعه به سایت roytab.ir در مراسم اختتامیه این جشنواره شرکت کنند.

کلید واژه ها: جشنواره جهاددانشگاهی علوم ملی دومین