طرح دانشجو معلم قرآن در استان مرکزی در حال اجراست

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۲ کد : ۴۱۹۲۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
دوره جدید طرح دانشجو معلم قرآن کریم از هفتم اسفندماه جاری در استان مرکزی آغاز شده است.
طرح دانشجو معلم قرآن در استان مرکزی در حال اجراست

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: دوره جدید طرح هماهنگ دانشجو معلم قرآن از هفتم اسفندماه در استان آغاز شده است.

وی افزود: طرح دانشجو معلم قرآن ویژه دانشجویان ترم یک تا چهار مقطع کارشناسی، دانشجویان ترم یک مقطع کارشناسی‌ارشد و دانشجویان ترم یک مقطع دکتری و گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال در نظر گرفته شده است.

غلامی اضافه کرد: تسلط بر تجوید مقدماتی، دارا بودن فن بیان و روحیه مربیگری، آشنایی مقدماتی با آموزش مفاهیم قرآن کریم و دارا بودن معدل بالای ۱۶ در دروس سپری شده از جمله شرایط دانشجویان علاقه‌ مند به شرکت در طرح تربیت دانشجو معلم قرآن کریم است.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در ادامه توسعه و گسترش فرهنگ قرآنی و شناسایی استعدادهای بالقوه قرآنی در میان دانشجویان را از اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.

به گفته وی؛ این دوره از هفتم اسفند‌ماه همزمان با ایام بعثت نبی مکرم اسلام(ص) آغاز و تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

کلید واژه ها: معلم قرآن دانشجو معلم قرآن استان مرکزی طرح