به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه(س)؛

مسابقه "عشق آسمانی" در استان مرکزی برگزار می شود

۰۵ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۵ کد : ۴۵۲۴۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از برگزاری مسابقه عشق آسمانی به مناسبت بزرگداشت روز ازدواج در استان خبر داد.
مسابقه "عشق آسمانی" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: همزمان با سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) مسابقه عشق آسمانی در استان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: مسابقه عشق آسمانی با هدف بزرگداشت روز ازدواج و تاکید بر ازدواج آسان به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

غلامی اضافه کرد: این مسابقه شامل 5 سوال چهارگزینه ای است و منتخبین مسابقه از بین کسانی که به تمامی سوالات، پاسخ صحیح بدهند به قید قرعه انتخاب می شوند.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد:  علاقه مندان جهت شرکت در مسابقه می توانند پاسخ سوالات خود را تا روز جمعه، 10 تیرماه به شماره واتس آپ 09058045599 ارسال نمایند.

کلید واژه ها: مسابقه استان مرکزی ازدواج