تقدیر استاندار از خانواده شهدای مدافع حرم استان مرکزی

۱۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۱ کد : ۵۲۴۲۴ اخبار عمومی تاپ خبر
خانواده معظم شهدای مدافع حرم استان مرکزی در بین دو نیمه بازی آلومینیوم اراک و فولاد خوزستان تجلیل شدند.
تقدیر استاندار از خانواده شهدای مدافع حرم استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با حضور دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی و معاون سیاسی استانداری، اعضای هیات مدیره آلومینیوم و مسوولان هیات فوتبال استان مرکزی در بین دو نیمه بازی تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و فولاد خوزستان که در  ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک به مصاف یکدیگر رفتند از خانواده شهدای مدافع حرم استان تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم از خانواده معظم شهدای مدافع حرم شهید علی اکبر عربی، سردارشهید سعید مجیدی، شهید عبداله خسروی، شهید علیرضا بابایی، سردار شهید حمیدرضا انصاری، شهید سعید مسلمی و شهید محمد زهره وند با اهدای شاخه گل و لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

این حرکت ارزشمند و فرهنگی از سوی باشگاه فرهنگی، ورزشی آلومینیوم اراک با حضور جمعی از مسوولان ارشد استان مرکزی و آلومینیوم اراک در ایام سالروز شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی انجام شد.

گفتنی است؛ شهید علی اکبر عربی جانشین فرماندهی گردان 3 امام حسین(ع) از لشکر علی بن ابیطالب(ع) بود که در درگیری با نیروهای تکفیری و تروریستی و در جریان آزادسازی شهرهای شیعه نشین نبل و الزهرا(س) به خیل شهدای مدافع حرم شتافت.

این شهید والامقام، برادر علی اصغر عربی جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی است.

کلید واژه ها: شهید استان مرکزی اراک عربی