کسب رتبه برتر "جشنواره رسانه‌ای ابوذر" توسط عکاس ایسنا استان مرکزی

۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۰ کد : ۵۳۰۶۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
پریسا بهزادی عکاس خبرگزاری ایسنای استان مرکزی رتبه برتر بخش عکس جشنواره رسانه‌ای ابوذر را کسب کرد.
کسب رتبه برتر "جشنواره رسانه‌ای ابوذر" توسط عکاس ایسنا استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ جشنواره رسانه ای ابوذر در بخش‌های گزارش تحلیلی، گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت، تیتر، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدیویی مستند و حول ۱۱ محور شعار سال، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیب‌های اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه های اقدام بیانیه گام دوم انقلاب، مکتب شهید سلیمانی، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه و فرزندآوری و سبک زندگی ایرانی اسلامی را برگزار شد.

مراسم اختتامیه این جشنواره با حضور مسئولان استانی و کشوری در اراک برگزار و از مقام آوران در بخش های مختلف تجلیل شد. در این مراسم  پریسا بهزادی عکاس خبرگزاری ایسنای استان مرکزی رتبه برتر بخش عکس این جشنواره را کسب کرد.

گفتنی است به نقل از ایسنا، یکی از برنامه‌ها و اقدامات اساسی سازمان بسیج رسانه که هر ساله در راستای توانمندسازی و دیده شدن آثار اصحاب رسانه انجام می‌دهد برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر در سطح ملی و استانی است.

کلید واژه ها: رسانه جشنواره استان مرکزی