ارائه تخفیفات ویژه دوره‌های آموزش کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی ساوه به متقاضیان

۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۵ کد : ۵۸۱۸۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه از ارائه تخفیف دوره های آموزش کوتاه مدت در این شهرستان خبر داد.
ارائه تخفیفات ویژه دوره‌های آموزش کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی ساوه به متقاضیان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در این باره، اظهارکرد: تخفیفات ویژه دوره های آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی به متقاضیان این شهرستان ارائه می شود.

وی افزود: تخفیقات دوره های آموزشی شامل جامعه هدف خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازان، نیروی انتظامی، حوزه علمیه، کمیته امداد، دانشجویان، دانش آموزان ممتاز، خانه کارگر، آموزش و پرورش و بهزیستی می باشد.

مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در ادامه ارائه تخفیفات مذکور را با هدف بهره مندی اقشار مختلف از آموزش های مهارت محور و تخصصی جهاددانشگاهی عنوان کرد.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام در دوره های آموزشی و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آموزش کوتاه مدت ساوه