قهرمانی تیم مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک در جشنواره ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های استان مرکزی

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۳ کد : ۶۴۲۰۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
تیم مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در مسابقات طناب کشی جشنواره ورزش های همگانی دانشگاه های استان مرکزی رتبه اول را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ تیم مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در مسابقات طناب کشی جشنواره ورزش های همگانی دانشگاه های استان مرکزی که به همت دانشگاه پیام نور استان برگزار شد رتبه اول را کسب کرد.

بر اساس این گزارش؛ در این مسابقات حدود ۲۰۰ دانشجو شامل ۱۵۰ دانشجوی دختر و ۵۰ دانشجوی پسر از دانشگاه‌ های پیام نور، جهاددانشگاهی، علوم پزشکی، فرهنگیان و اطهر در این مسابقات به رقابت پرداختند.

گفتنی است؛ این مسابقات به همت انجمن ورزشی دانشگاه پیام نور استان مرکزی با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، شهرداری کلانشهر اراک، سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک، هیات ورزش های همگانی اراک و هیات ورزش های بومی محلی در رشته‌های دوزپا، طناب زنی، دارت، هفت سنگ و طناب کشی در دو بخش دختران و پسران در دانشگاه پیام نور اراک برگزار شد.

کلید واژه ها: استان مرکزی مسابقات دانشگاه پیام نور ورزش