برگزاری دوره "آموزش بازیگری مقابل دوربین" توسط جهاددانشگاهی ساوه

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۵ کد : ۶۵۲۵۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه، دوره آموزش بازیگری مقابل دوربین در این شهرستان برگزار می شود.
برگزاری دوره "آموزش بازیگری مقابل دوربین" توسط جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت ساوه در این رابطه، اظهار کرد: دوره آموزش بازیگری مقابل دوربین با حضور میثم شمسی نویسنده و کارگردان در 12 جلسه سه ساعته برگزار می شود.

وی تصریح کرد: سرفصل های این دوره شامل تربیت حس بازیگر، آموزش اصول و قواعد بازیگری مقابل دوربین در نمای بسته و تراک آشنایی با انواع لنزها و…، آموزش زبان بدن و ریتم در بازیگری، بازیگری متداکتینگ، آموزش بازیگری و راه های رسیدن به نقش، آموزش فن بیان و بدن، اصول میزانسن، تمرکز،  تخیل، آماده سازی بدن، ریتم و حرکت، دیالوگ خوانی، مونولوگ خوانی، متن خوانی، شعرخوانی، نمایشنامه خوانی، بداهه گویی و تکنیک های بازیگری است.

کاظمی اضافه کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام دراین دوره آموزشی و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی ساوه، میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس بگیرند.

گفتنی است؛ شمسی برنده جایزه بهترین فیلم چهارمین سال از فستیوال هیلتاپ آمریکا، برنده تقدیر ویژه هیئت‌ داوران فستیوال ابوجا‌ نیجریه، نامزد جایزه نقره ای فستیوال کودک و نوجوان لاکنو هندوستان و منتخب بیش از ۵۰ فستیوال فیلم جهانی اعم از فستیوال نیکل کانادا، پلی فیلم پرتغال، جایزه طلایی بلغارستان و اسکندریه مصر و... است.

کلید واژه ها: آموزش بازیگری فستیوال ساوه فیلم