افزایش همکاری آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی و آموزش و پرورش استان

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۱ کد : ۶۶۷۹۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست هم اندیشی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیرکل آموزش و پرورش استان در راستای توسعه همکاری های آموزشی و تعامل دوجانبه برگزار شد.
افزایش همکاری آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی و آموزش و پرورش استان

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با دکتر حسین مولوی مدیرکل آموزش و پرورش استان دیدار و گفت و گو کرد.

مرادی در این نشست ضمن تشریح توانمندی و ظرفیت‌های این نهاد، اظهارکرد: جهاددانشگاهی می تواند در تمامی حوزه ها به ویژه حوزه آموزشی یاریگر آموزش و پرورش باشد.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی در حوزه آموزش و توسعه علم پیشگام و دارای سابقه طولانی است، تصریح کرد: ظرفیت علمی، پژوهشی، فرهنگی و به ویژه آموزشی جهاددانشگاهی قابل توجه است و این نهاد می تواند در عرصه های مختلف نقش موثری ایفا کند.

این مقام مسوول بر ضرورت توسعه همکاری آموزشی جهاددانشگاهی و آموزش و پرورش جهت رفع مشکلات آموزشی استان تاکید کرد.

مولوی مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه از همکاری دوجانبه با جهاددانشگاهی استان مرکزی استقبال کرد.

گفتنی است؛ در پایان قاب مزین به عکس زنده‌یاد دکتر کاظمی آشتیانی بنیان‌گذار پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و سلول‌های بنیادی در ایران در آستانه سالگرد درگذشت وی، از سوی رئیس جهاددانشگاهی استان به مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی اهدا شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی آموزش پرورش