اعلام ویژه‌برنامه‌های سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۲ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۶ کد : ۶۷۰۸۱ اخبار عمومی تاپ خبر
به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) و گرامیداشت مقام مادر و زن ویژه برنامه‌های متنوعی به همین مناسبت در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
اعلام ویژه‌برنامه‌های سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رییس جهاددانشگاهی استان با تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه(س)، به نقش و جایگاه زنان در جامعه اشاره کرد و افزود: قدر و منزلت زنان در اسلام همواره مورد تاکید است.

وی اظهارکرد: به همین مناسبت و به منظور پاسداشت مقام شامخ زن و مادر، میز خدمت پزشکی همراه با ارائه مشاوره های رایگان درمانی ویژه زوجین نابارور در مجتمع درمانی ناباروری جهاددانشگاهی استان برپا می شود.

این مقام مسوول در پایان اهدای کارت هدیه به بانوان جهادگر، قرائت زیارتنامه حضرت فاطمه(س)، برگزاری جشنواره غذای سالم، دورهمی بانون جهادگر و آذین بندی و فضاسازی را از دیگر اقدامات این نهاد به مناسبت بزرگداشت هفته زن عنوان کرد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی درمانی