به همت جهاددانشگاهی؛

۲ کارگاه آموزشی ویژه صاحبان صنایع استان مرکزی برگزار می‌شود

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۵ کد : ۶۷۴۷۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری ۲ کارگاه آموزشی ویژه پرسنل، کارشناسان و صاحبان صنایع استان خبر داد.
۲ کارگاه آموزشی ویژه صاحبان صنایع استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: دو کارگاه آموزشی ویژه پرسنل، کارشناسان و صاحبان صنایع استان برگزار می شود.

وی افزود: کارگاه آموزشی "پسماندها و روش‌های مقابله با آنها" با تدریس دکتر مهیار صفا و کارگاه آموزشی "آلاینده‌های نوظهور" با تدریس دکتر آزاده کاظمی بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

نعمتی تصریح کرد: این کارگاه‌های آموزشی با هدف افزایش دانش و آگاهی زیست محیطی پرسنل، کارشناسان و صاحبان صنایع استان مرکزی برپا می شود.

گفتنی است؛ مطابق قانون کارخانجات، کارگاه ها و صنایع آلاینده استان مرکزی هر سال در فهرست صنایع آلاینده قرار می گیرند و ملزم به پرداخت عوارض آلایندگی به اداره کل امور مالیاتی می باشند.

کلید واژه ها: استان مرکزی صنایع کارگاه آلاینده