چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی(جشن ملی، مشارکت پرشور، آینده روشن)/۴

تشریح ویژه برنامه‌های جهاددانشگاهی استان مرکزی به‌مناسبت دهه فجر

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۶ کد : ۶۸۲۴۱ اخبار عمومی تاپ خبر
به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ویژه برنامه‌های جهاددانشگاهی استان مرکزی به همین مناسبت تشریح شد.
تشریح ویژه برنامه‌های جهاددانشگاهی استان مرکزی به‌مناسبت دهه فجر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان ضمن گرامیداشت فرا رسیدن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: ویژه برنامه‌های مختلفی به همین مناسبت در جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: در همین راستا مراسم گلباران و تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با آرمان های شهدا در ششمین روز دهه فجر و همزمان با سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع) با حضور جهادگران در گلزار شهدای اراک برگزار می شود.

مرادی در ادامه از برپایی میز خدمت با موضوع جوانی جمعیت و کارآفرینی همزمان با دهه فجر در محل مصلای بیت المقدس اراک خبر داد و افزود: همچنین به همین مناسبت مراسم رونمایی کتاب توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

به گفته وی، معرفی شهدای جهاددانشگاهی، برگزاری مراسم کوهنوردی، ارائه بسته های تخفیف آموزشی به مراجعان، پخش سرودهای انقلابی، شرکت جهادگران جهاددانشگاهی استان در راهپیمایی 22 بهمن، انجام مصاحبه های تخصصی و نشست های خبری به میزبانی خبرگزاری های ایسنا و ایکنا، برگزاری مسابقات ورزشی و برپایی نمایشگاه هنری فرزندان جهادگر از دیگر برنامه‌های جهاددانشگاهی استان به مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی دهه فجر