برگزاری دورهمی صمیمانه جهادگران جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۱ کد : ۶۸۳۷۱ اخبار عمومی تاپ خبر
دورهمی صمیمانه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور رئیس این واحد و با هدف ایجاد فضای همدلی، شاد و مفرح و خاطره گویی با صرف صبحانه کاری برگزار شد.
برگزاری دورهمی صمیمانه جهادگران جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه سالروز مبعث حضرت رسول اکرم(ص) و ایام الله دهه مبارک فجر، مراسم دورهمی صمیمانه جهادگران جهاددانشگاهی استان ویژه آقایان جهادگر برگزار شد.

این مراسم با حضور مرادی رئیس این واحد سازمانی و جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی با هدف ایجاد فضای همدلی، شاد و مفرح و خاطره‌گویی همکاران جهت برقراری فضای صمیمانه به همت روابط عمومی و با همکاری معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی با صرف صبحانه کاری در کافه رستوران عمو میلاد اراک برگزار شد.

گفتنی است؛ بیش از دوسوم کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی را آقایان تشکیل می دهند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی جهادگران مرکزی