دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با خانواده "شهید محمدرضا داودآبادی"

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۴ کد : ۶۹۵۳۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در آستانه روز بزرگداشت شهدا رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور در منزل شهید والامقام محمدرضا داودآبادی با خانواده این شهید عالی مقام دوران دفاع مقدس دیدار کرد.
دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با خانواده "شهید محمدرضا داودآبادی"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه روز بزرگداشت شهدا محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با حضور در منزل شهید والامقام محمدرضا داودآبادی با خانواده این شهید عالی مقام دوران دفاع مقدس دیدار و گفت وگو کرد.

در این دیدار که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با هدف تکریم مقام شهدای والامقام انجام شد، با اهدای هدایایی از صبر و پایداری خانواده شهید داودآبادی تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است؛ شهید محمدرضا داودآبادی در سال 1342در روستای داودآباد از توابع شهرستان اراک به دنیا آمد. دانش آموز سوم متوسطه در رشته اقتصاد بود که از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و چهارم مهر 1361 در سردشت هنگام درگیری با گروه‌های ضد انقلاب بر اثر اصابت گلوله به سر و سینه، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای شهرستان اراک واقع است.

کلید واژه ها: شهید جهاددانشگاهی داودآبادی