برگزاری دوره "حسابداری ویژه بازار کار" در مرکز جهاددانشگاهی ساوه

۲۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۲ کد : ۷۲۴۲۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه، دوره آموزشی حسابداری ویژه بازار کار برگزار می شود.
برگزاری دوره "حسابداری ویژه بازار کار" در مرکز جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت ساوه ضمن اعلام این خبر، اظهارکرد: دوره آموزش حسابداری ویژه بازار کار در این مرکز برگزار می شود.

وی سرفصل های این دوره آموزشی را شامل حسابداری مالی و مقدماتی، حسابداری حقوق و دستمزد، بیمه و مالیات حقوق، کاربرد اکسل در حسابداری، نرم افزار سپیدار و حسابداری مالیاتی(تنظیم اظهارنامه عملکرد و ارزش افزوده، معاملات فصلی و تحریر دفاتر) بیان کرد.

کاظمی ادامه داد: به فراگیرانی که دوره آموزشی را با موفقیت سپری کنند گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه واقع در میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: حسابداری آموزش جهاددانشگاهی