رقابت ۴۴۰ دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در آزمون های متمرکز پایان ترم تحصیلی

۰۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۲ کد : ۴۰۹۴۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون های متمرکز پایان ترم تحصیلی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با حضور ۴۴۰ دانشجو در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اشاره به فصل امتحانات دانشگاه ها و مراکز آموزشی، اظهارکرد: هم اکنون امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی با حضور 440 دانشجو در این مرکز آموزشی در حال برگزاری است.

پارسا ادامه داد: آزمون های متمرکز مرکز شامل دروس عمومی و مهارت مشترک این مرکز آموزشی از دوم تا هشتم بهمن ماه برگزار می شود.

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اشاره به مجازی بودن امتحانات پایان ترم تحصیلی، خاطرنشان کرد: دانشجویان در صورت بروز هرگونه مشکل حین امتحان می توانند با شماره ۳۴۱۷۲۰۰۴ تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: مرکز آموزشی جهاددانشگاهی امتحانات رییس کاربردی