سهمیه ۲۱۹ نفری استان مرکزی در آزمون استخدامی قوه قضائیه/زمان آزمون؛ نیمه اول اسفندماه

۰۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۴۱۶۶۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی از سهمیه ۲۱۹ نفری شرکت کنندگان استان در آزمون استخدامی قوه قضائیه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، تصریح کرد: آزمون استخدامی قوه قضائیه در استان با همکاری مرکز آزمون جهاددانشگاهی بزودی برگزار می شود.

وی اضافه کرد: ثبت نام آزمون استخدامی قوه قضائیه در 15 رشته شغلی و از میان بسیاری از رشته های علوم انسانی و ... برگزار می شود.

غفاری زاده با اشاره به اینکه سهمیه استان مرکزی در آزمون استخدامی قوه قضاییه 219 می باشد، افزود: ثبت نام از 19 الی 28 بهمن ماه سال جاری بصورت اینترنتی و از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir انجام شد.

به گفته وی؛ زمان برگزاری آزمون استخدامی قوه قضائیه نیمه اول اسفندماه جاری خواهد بود و پذیرفته شدگان پس از طی مراحل آزمون، مصاحبه و گزینش به استخدام پیمانی دادگستری کل استان درمی آیند.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی قوه قضائیه استان مرکزی جهاددانشگاهی قوه قضائیه