آغاز ثبت نام دوره آموزشی "فتوشاپ مقدماتی" در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی محلات

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۱ کد : ۴۴۴۳۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام دوره آموزشی "فتوشاپ مقدماتی" در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی فتوشاپ مقدماتی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات برگزار می شود.

سرفصل این دوره شامل آشنایی با محیط برنامه فتوشاپ، معرفی پنجره ها و پنل ها، نحوه ایجاد انواع سند و فایل های گرافیکی، ویرایش فایل های گرافیکی، طراحی متخصص فضای مجازی در ابعاد استاندارد اینستاگرام، معرفی پلاکین های بی نظیر فتوشاپ، تایپوگرافی پیشرفته و ... می باشد.

دوره آموزشی فتوشاپ مقدماتی به مدت 40 ساعت در این مرکز آموزشی برگزار و به فراگیران گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی محلات، پایین تر از هتل اقصی، نبش خیابان امام خمینی(ره) 20 مراجعه و یا با شماره های 43233136 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: فتوشاپ جهاددانشگاهی دوره آموزشی