به همت جهاددانشگاهی؛

دوره های آموزشی ویژه فصل تابستان در محلات برگزار می شود

۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۸ کد : ۴۵۰۶۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره های آموزشی متنوع ویژه نوجوانان به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات برگزار می شود.
دوره های آموزشی ویژه فصل تابستان در محلات برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره های آموزشی متنوع همزمان با فصل تابستان به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات برگزار می شود.

این دوره های آموزشی شامل مونتاژ رایانه، برنامه نویسی، مبانی کامپیوتر، فتوشاپ، تولید محتوا، میکش و مونتاژ و ... ویژه نوجوانان در دو گروه دختران و پسران در این شهرستان برگزار می شود.

دوره های مذکور آموزشی ویژه نوجوانان 11 الی 17 سال با اعطای گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی در این شهرستان همراه خواهد بود.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی محلات، پایین تر از هتل اقصی، نبش خیابان امام خمینی(ره) 20 مراجعه و یا با شماره های 43233136 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی دوره آموزشی