با موضوع "مدیریت دولتی پسا جدید و ایران"؛

پنجمین نشست جهاد تبیین در استان مرکزی برگزار می شود

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۰ کد : ۴۵۲۸۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
پنجمین نشست از سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع «مدیریت دولتی پسا جدید و ایران» در استان مرکزی برگزار می شود.
پنجمین نشست جهاد تبیین در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ پنجمین نشست از سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع «مدیریت دولتی پسا جدید و ایران» به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

این مراسم با سخنرانی استاد شهرجردی رئیس سابق جهاددانشگاهی استان مرکزی روز سه شنبه، 7 تیرماه ساعت 10 صبح در سالن جلسات جهاددانشگاهی برگزار و از طریق سامانه https://arak.iastjd.ac.ir/webinar با رمز ورود 1400(بصورت لاتین) برای علاقه مندان پخش می شود.

شایان ذکر است؛ سلسله نشست های جهاد تبیین در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و با همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی علمی کاربردی