آغاز دوره "کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۶ کد : ۴۷۷۲۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی "کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد.
آغاز دوره "کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: دوره آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی با هدف افزایش سطح دانش و توانایی افراد جامعه به همت مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان آغاز شد.

وی افزود: این دوره آموزشی مشتمل بر ۵۶ ساعت آموزش تئوری و عملی است و مهارت آموزان در طول دوره با مفاهیمی همچون تعریف کمک های اولیه، وظایف امدادگر، احیای قلبی ریوی، خفگی و اختلالات تنفسی، شوک و اختلالات قلبی سنکوب، تشنج، زخم و خون ریزی و جراحت های خاص، سوختگی، مسمومیت ها، آسیب های ناشی از عوامل محیطی، حمل مصدوم، بانداژ و ... آشنا خواهند شد.

صالحی تصریح کرد: علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی آموزش