انتشار دفترچه راهنمای آزمون مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۵ کد : ۵۵۹۲۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
انتشار دفترچه راهنمای آزمون مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره؛ اظهارکرد: دهمین دوره امتحان استخدامی دستگاه‌های اجرایی خردادماه سال جاری توسط جهاددانشگاهی برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه دفترچه راهنمای ثبت‌نام دهمین آزمون دستگاه‌های اجرایی کشور از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی https://hrtc.ir/ منتشر شده است، افزود: این آزمون به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز ۱۵ دستگاه اجرایی (وزارتخانه‌ها، سازمان‌ و شرکت‌ دولتی) برگزار می‌شود.

صالحی ادامه داد: فرایند ۱۳ روزه ثبت‌نام تا روز دوشنبه، ۴ اردیبهشت ماه به پایان می‌رسد و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، زمان برگزاری این آزمون، جمعه ۱۲ خردادماه سال جاری است.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: کارت ورود به جلسه در روز سه‌شنبه، ۹ خردادماه سال جاری از سوی پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون جهاددانشگاهی منتشر می‌شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آزمون دستگاه اجرایی