برگزاری دهمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی به همت جهاددانشگاهی/تیرماه؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۷ کد : ۵۷۸۶۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
دهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور همزمان با سراسر کشور و به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی در اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور برای جذب نیرو در استان مرکزی برای هفت دستگاه اجرایی همزمان با سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

تعداد شرکت کنندگان در آزمون 1689 نفر بودند که از این تعداد 772 نفر آقا و 917 نفر خانم برای به دست آوردن 136 شغل محل به رقابت پرداختند.

شایان ذکر است؛ نتایج اولیه آزمون توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی دهه دوم تیرماه ۱۴۰۲ اعلام می‌شود و بنا بر مندرجات دفترچه راهنمای ثبت نام و بر اساس نوع دستگاه پذیرفته شدگان به میزان 3 الی ۵ برابر ظرفیت مورد نیاز جهت انجام مصاحبه به دستگاه های اجرایی متقاضی معرفی خواهد شد.

کلید واژه ها: دستگاه اجرایی آزمون جهاددانشگاهی