به‌مناسبت اربعین حسینی؛

برگزاری مسابقه عکس «مسیر دلدادگی» ویژه جهادگران جهاددانشگاهی

۱۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۱ کد : ۶۲۰۶۲ اخبار عمومی تاپ خبر
برگزاری مسابقه عکس «مسیر دلدادگی» ویژه جهادگران جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی ایلام، مسابقه عکس «مسیر دلدادگی» ویژه اعضای جهاددانشگاهی سراسر کشور و خانواده محترم آنها برگزار می شود.

این مسابقه فرهنگی و هنری به مناسبت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی ویژه جهادگران دانشگاهی و خانواده آنها که در راهپیمایی عظیم اربعین حضور دارند برگزار می‌شود.

مهلت ارسال آثار تا 22 شهریورماه امسال است و شرکت کنندگان در این مسابقه حداکثر 5 اثر خود را که مربوط به اربعین 1402 است به شماره  09180869310 در پیام‌رسان‌های داخلی ایتا و بله ارسال کنند.

گفتنی است؛ به نفرات اول تا سوم به ترتیب مبلغ 30، 20 و 10 میلیون ریال هدیه داده می‌شود.

کلید واژه ها: مسابقه جهاددانشگاهی اربعین