برگزاری دوره آموزشی "افترافکت پیشرفته" در جهاددانشگاهی ساوه

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۰ کد : ۶۳۸۵۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه دوره آموزشی "افترافکت پیشرفته" در این شهرستان برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی "افترافکت پیشرفته" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر جهاددانشگاهی ساوه در این باره اظهارکرد: دوره آموزشی "افترافکت پیشرفته" به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در این شهرستان برگزار می شود.

وی افزود: امروزه برنامه‌های گرافیکی یکی از حوزه های پرکاربرد در دنیای نرم افزارهای کامپیوتری به شمار می رود. استفاده از برنامه گرافیکی افتر افکت بسیاری از کارهای حوزه هنر های تجسمی را آسان کرده است.

کاظمی اضافه کرد: این دوره آموزشی در خصوص ساخت انیمیشن، موشن گرافی، استوری موشن حرفه ای و تیزر بصورت حضوری و فشرده برگزار می شود و از دوره‌های پرطرفدار  آموزشی است.

این مقام مسوول بااشاره به اینکه به فراگیرانی که با موفقیت این دوره آموزشی را سپری کنند گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد، گفت: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام در دوره های آموزشی و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی