برگزاری دوره آموزشی "طراحی سایت خبری و فروشگاهی" در جهاددانشگاهی ساوه

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۰ کد : ۶۷۳۵۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی طراحی سایت خبری و فروشگاهی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی "طراحی سایت خبری و فروشگاهی" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در این رابطه، تصریح کرد: دوره آموزشی طراحی سایت خبری و فروشگاهی به همت این مرکز آموزشی در این شهرستان برگزار می شود.

وی افزود: این دوره آموزشی با تدریس مهندس اله وردیلی همراه با ارائه گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی برپا می شود.

کاظمی در ادامه ثبت دامنه، ثبت هاست، ایجاد سایت خبری، ایجاد سایت فروشگاهی، نصب قالب، نصب افزونه، مدیریت پنل کاربری، دریافت مجوزها و دریافت درگاه بانکی را از سرفصل های این دوره آموزشی بیان کرد.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام دراین دوره آموزشی و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی ساوه، میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی سایت