کارت ورود به جلسه آزمون وزارت بهداشت در استان مرکزی منتشر شد/باجه رفع نقص در جهاددانشگاهی استان و دانشگاه آزاد اراک

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۳ کد : ۶۴۱۲۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارت ورود به جلسه آزمون وزارت بهداشت در استان مرکزی بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: داوطلبین آزمون وزات بهداشت می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی http://www.hrtc.ir نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمایند.

وی با اشاره به حضور ۲۸۶۴ شرکت کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت، اظهارکرد: شرکت کنندگان از شهرستان های اراک، خمین و ساوه روز پنجشنبه،11 آبان ماه در دانشگاه آزاد اسلامی اراک(فلق) به رقابت می پردازند.

نعمتی اضافه کرد: باجه رفع نقص روز سه شنبه و چهارشنبه 9 و 10 آبان ماه از ساعت 9 الی 13 در محل مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج صابر دایر است.

این مقام مسوول در پایان، خاطرنشان کرد: شرکت کنندگانی که موفق به رفع نقص کارت آزمون در روزهای مذکور نشوند می توانند در روز برگزاری آزمون، به باجه رفع نقص در دانشگاه آزاد اسلامی اراک(فلق) مراجعه کنند.

کلید واژه ها: آزمون جهاددانشگاهی استان مرکزی رفع نقص